Termeni și Condiții


1. Acceptarea Termenilor

Prin accesarea și utilizarea site-ului și aplicației Meteo2.md, sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați serviciile noastre.

2. Descrierea Serviciilor

Meteo2.md oferă informații despre starea vremii pentru 1776 localități din Moldova, precum și pentru capitale și orașe mari ale altor state. Prognozele meteorologice sunt propuse pentru o perioadă de 10 zile. Datele afişate pentru primele 3 zile au un grad de realizare de aproximativ 90%. Prognozele pentru următoarele zile au grade de fiabilitate invers proporționale cu timpul de anticipare.

3. Sursa Datelor

Informațiile meteorologice sunt bazate pe date furnizate de Institutul Norvegian de Meteorologie și partenerii săi, inclusiv Centrul European pentru Prognoze Meteorologice pe Durata Medie (ECMWF) și Organizația Europeană pentru Exploatarea Sateliților Meteorologici (EUMETSAT).

4. Limitarea Răspunderii

Meteo2.md nu garantează acuratețea, completitudinea sau actualitatea informațiilor furnizate. Utilizatorii înțeleg și acceptă că utilizarea informațiilor de pe site și din aplicație se face pe propriul risc. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele pierderi sau daune rezultate din utilizarea sau încrederea în informațiile furnizate.

5. Publicitate

Meteo2.md permite plasarea de reclame și anunțuri publicitare. Solicitările de plasamente publicitare sunt binevenite la adresa: info@webconsulting.md. Nu suntem responsabili pentru conținutul publicitar afișat pe site sau în aplicație și nu garantăm calitatea sau veridicitatea acestuia.

6. Link-uri către Terțe Părți

Site-ul și aplicația pot conține link-uri către alte site-uri web. Meteo2.md nu este responsabil pentru conținutul sau politicile acestor site-uri externe. Accesarea acestor link-uri se face pe propriul risc al utilizatorului.

7. Drepturi de Proprietate

Toate drepturile asupra site-ului și aplicației Meteo2.md sunt rezervate de SC "Internet Consulting" SRL. Niciun conținut nu poate fi copiat, distribuit, transmis, afișat, reprodus sau publicat fără acordul prealabil scris al deținătorului de drepturi.

8. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Meteo2.md își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment. Modificările vor fi afișate pe această pagină, iar utilizarea continuă a site-ului și aplicației după publicarea modificărilor constituie acceptarea acestora.

9. Contact

Pentru orice întrebări sau comentarii referitoare la acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați la:

SC "Internet Consulting" SRL Adresa: Str. Florilor 12/A, Of. 15D, MD2068 Cod unic: 1005600039866 Tel: +373 69110239 Email: info@webconsulting.md Web: www.webconsulting.md

10. Jurisdicție și Lege Aplicabilă

Acești termeni și condiții sunt guvernați și interpretați în conformitate cu legile din Republica Moldova. Orice dispută care decurge din sau în legătură cu acești termeni va fi soluționată de instanțele competente din Republica Moldova.

11. Confidențialitate

Vă respectăm confidențialitatea și ne angajăm să protejăm informațiile personale colectate prin utilizarea site-ului și aplicației noastre.